Канцеролошка секција

Време

29/11/2023 - 02/12/2023    
09:00

Локација

Сава Центар
Милентија Поповића 9, Београд, Србија

Тип догађаја

60th ONCOLOGY CONGRESS

Акредитовано:- А-1-2225/23 , са 10 бодова слушаоци, 11 постери, 13 усмени и 15 предавачи, за лекаре, за стоматологе, за фармацеуте, за биохемичаре и за медицинске сестре и техничаре.

Home